Om Væggerskilde Blomster

Væggerskilde Blomster er en lille nystartet lokal virksomhed, hvorfra jeg sælger blomster og buketter.

Hos mig kommer ALLE blomsterne fra min egen have og blomstermark. Det betyder blandt andet, at blomsterne er helt friske og ny plukkede, når du henter dem hos mig. Det betyder også, at udvalget af blomster afspejler årets naturlige gang i haven, og at jeg kun har blomster og buketter fra april til oktober.

Herunder kan du se en vejledende oversigt over, hvordan sæsonen typisk ser ud:

AprilForårsgrene, tulipaner, narcisser
MajForårsgrene, tulipaner, ranunkler, prydløg, kæmpe-konval
JuniPrydløg, roser, pæoner, riddersporer, syrener, akelejer, liljer
JuliRoser, pæoner, riddersporer, liljer, solsikker, hortensia, gladiolus
AugustRoser, liljer, hortensia, solsikker, dahlia, floks, div. sommerblomster
SeptemberHortensia, dahlia, floks, div. sommerblomster
OktoberHortensia, dahlia, div. sommerblomster

AprilMajJuniJuliAugustSeptemberOktober
Forårsgrene Tulipaner Narcisser  Forårsgrene Tulipaner Ranunkler Prydløg Kæmpe- konval  Prydløg
Roser
Pæoner Riddersporer Syrener Akelejer
Liljer  
Roser Pæoner Riddersporer Liljer
Solsikker Hortensia Gladiolus
Roser
Liljer Hortensia Solsikker Dahlia Floks Diverse sommer- blomster
Hortensia Dahlia
Floks Diverse sommer-blomster
Hortensia Dahlia Diverse sommer-blomster

Lidt om mig

Jeg ELSKER blomster. Jo flere – jo bedre!

Min passion for blomster startede så småt for 14 år siden, da jeg flyttede på landet sammen med min mand, og vi fik vores første have. Siden dengang er blomsterinteressen vokset i takt med at græsplænen er blevet mindre og mindre!

I 2022 fik jeg så endelig min helt egen blomstermark og jeg satte mit lærerjob på Danmarks bedste skole, Videbæk Kristne Friskole, på pause.

Så nu er jeg her! Med håbet og troen på, at der findes masser af mennesker i mit nærområde, som ønsker sig lokalt og naturligt dyrkede blomster fra vores danske klima. Blomster som dufter og strutter, og blomster som emmer af have, natur og danske årstider.

Mit håb er, at mine blomster kan være med til at videregive lidt af den glæde, begejstring, taknemmelighed og forundring, som jeg selv oplever, når jeg omgiver mig med blomster. Og at jeg kan være med til, at mange flere mennesker får øjnene op for, at årstidens danske blomster er noget helt særligt!